Βαγγέλης Βουλβουτζής

Βαγγέλης Βουλβουτζής

Project Assistant
“Today is a great day to forget your past, forgive yourself and begin again”

Γεννήθηκα στη Ρόδο τον Φλεβάρη του 96, εξού και η αγάπη για το νερό και τη θάλασσα, αλλά κατάγομαι από την άλλη άκρη της Ελλάδας, τη Δράμα, όπου και μείνω το τελευταίο χρονικό διάστημα.


Σπουδάζω δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τα όνειρα μου και το ήξερα από την πρώτη μέρα που πέρασα στο πανεπιστήμιο.
Είμαι και κυρίως νιώθω δημιουργικός, όταν ασχολούμαι με πράγματα που με γεμίζουν, που με κάνουν να ονειρεύομαι και δεν μου προκαλούν “κλειστοφοβία”. Με τον όρο “ταβάνι” ακόμα και στα μέσα της δεκαετίας των 20, εκεί που οι περισσότεροι σιγά σιγά βρίσκουν τον δρόμο τους και οδεύουν προς μια σταθερή πορεία χωρίς απαραίτητα πολλές αναζητήσεις, εγώ αρνούμαι να συμβιβαστώ.
Μεγαλώνοντας, όντας μοναχοπαίδι, ήμουν αρκετά μοναχός αλλά πάντα παιδί με όνειρα. Την επικοινωνία με τους ανθρώπους και τη μαγεία του να μοιράζεσαι ιστορίες, την έμαθα μέσα από την ανάγκη μου να βλέπω ταινίες και να έρχομαι όσο πιο κοντά γίνεται σε αυτές. Χρόνια εθελοντισμού στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και σε πολλές άλλες διοργανώσεις, μου έδειξαν ότι η φαντασία δεν απέχει τελικά και πολύ από την πραγματικότητα, αρκεί να μπορείς να ξεκλειδώσεις την αλληγορία της τέχνης που αναφέρεται στη ζωή!